Bedrijfsprofiel

Bedrijfsadvies Paco is opgericht op 29 juni 2010. Gestart in de Botlek op de Nieuwesluisweg 240 en sinds 1 januari 2012 gevestigd aan de Gildenlaan 2 te Oostvoorne.

Het bedrijf heeft zijn oorsprong vanuit de Sociale Innovatie technieken maar heeft zich daarnaast ook gespecialiseerd in milieu/duurzaamheid/veiligheid / beveiliging.

De eigenaar Patrick de Potter is een selfmade man met meer dan 44 jaar werkervaring opgedaan bij Defensie, nationale- en internationale bedrijven. Vanwege zijn generale expertise kan Patrick de Potter zich heel goed begeven in de hogere- als lagere lagen van een bedrijf als ook in diverse verschillende disciplines ( High Tech, Bloemen, productie, 3PL, Chemie, FMCG, Automotive en opleidingen).

De successen van BedrijfsadviesPaco zijn : reduceren van kosten, reorganisaties, WMS implementaties, kwaliteitsverhogings trajecten, efficiency trajecten, professionaliseren van MT’s, verandermanagement, mediation, in-house lesgeven, begeleiden van EA/AEO trajecten, opzetten van filialen in EMEA (EHS&S) en doorlichten van processen ( iso-Business Excellence- Logistiek). Vanaf 2012 is bedrijfsadviesPaco ook uw adres voor vragen mbt Li-ion brandbestrijding.

Kenmerkend voor BedrijfsadviesPaco is de energie, gedrevenheid en persoonlijke betrokkenheid. BedrijfsadviesPaco bestaat uit harde werkers die zich als doel stellen dat er altijd twee partijen moeten profiteren van hun acties. Men is resultaat gericht en bestand tegen kritiek en tegenwerking. Men heeft geen moeite om de leiding te nemen en oefent graag invloed uit op de situatie. Door hun extraverte uitstraling is het personeel makkelijk benaderbaar in persoon.

Specialisaties

Adviestrajecten ter verhoging van omzet in de logistiek
Realiseren van kostenbesparingen
Environment, Sustainability, Health & Safety vraagstukken
Training / Opleidingen Luchtvracht Beveiliging
Training / Opleiding IATA.
AEO & Customs compliance
Tapa/Security en Riskmanagement
Quality en Lean (5S)
Legal & Liability
Mediation
Wij plaatsen de medewerker centraal in onze adviezen.

ondersteuning

De beoogde adviestrajecten worden voorzien van structuren uit het verleden, hierbij wordt gebruik gemaakt van informatie uit het bedrijfsleven ( ervaring nationaal en internationaal) maar ook van lectuur zoals: Hoe wordt ik een toporganisatie, Belkin en Annea diagrammen.

Naast het adviseren staat BedrijfsadviesPaco ook voor het ondersteunen en implementeren zodat de klant verzekerd kan zijn van positieve resultaten.

Wij onderscheiden ons door onafhankelijkheid, betrokkenheid, kennis, ervaring, kwaliteit en resultaatgericht. De adviestrajecten hebben , voor een goed resultaat een minimum van 3 maanden.