Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Update 01-12-2017

Met trots kunnen wij u melden dat, na een intensieve certificerings ronde met de KMAR, BedrijfsadviesPaco de goedkeuring heeft ontvangen om vanuit de eigen organisatie trainingen te verzorgen met de daarbij behorende examens. Dit geldt voor MLV/CLV en BAL. Vliegtuigbenodigheden en E- learning worden in 2018 toegevoegd

Voor u als klant van BedrijfsadviesPaco betekent dit goede nieuws dat u vanaf nu een ONE stop shopping kunt krijgen met minder kosten.

Zoals u gewend bent bij BedrijfsdadviesPaco krijgt u een all in prijs indien wij de trainingen in-house verzorgen. De certificaten echter werden verzorgd door externe partijen waarbij wij de kosten een-op-een doorbelasten. Vanaf 1 januari 2018 worden deze kosten niet meer aan ubelast.

Wij hopen dat u net zo blij zult zijn met dit goede nieuws als wij dat zijn.

Mocht u nog vragen hebben omtrent deze wijziging schroom dan niet om contact met ons op te nemen op de bekende manieren (email of mobiel).

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren