Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

E-Learning

Medewerker Luchtvracht Herhaling

Duur: 1 uur

Doel: Na afloop van de herhaling MLV conform de eindtermen uit het NTP voor de beveiliging van de burerluchtvaart, heeft de kandidaat hernieuwde kennis en inzicht verkregen om te blijven mogen werken binnen de keten van de luchtvracht bij een Erkend of bekende afzender.

 

Wettelijk verplicht

De herhaling is een verplichting voor alle medewerkers die in aanraking komen met luchtvracht en/of beveiliginsonderzoeken uitvoeren van:

  • luchtvracht en post
  • Bedrijfspost en bedrijfsmateriaal van luchtvaartmaatschappijen. Dit zal veelal op een locatie op beveiligd gebied van een luchthaven zijn maar kan ook op een locatie buiten de luchthaven.

De medewerker dient wel de basis opleiding hiervoor met goedgevolg doorlopen te hebben.

Examen:

Deze e-learning is een programma dat lesstof met examen vragen combineerd waardoor na ieder hoofdstuk een aantal examen vragen worden gesteld.

 

Certificaat:

Na het succesvol afronden van deze e-learning ontvangt de kandidaat het certificaat MLV. Het certificaat heeft opnieuw een geldigheidsduur van 1 jaar na afgifte van het certificaat.

 

Deze e-learning is volledig goedgekeurd door de NCTV, onderdeel van het ministerie van Veiligheid en Justitie. En conform de eindtermen van het NTP voor de beveiliging van de burgerluchtvaart.

Deze e-learning is onderdeel van de periodieke audit van de Koninklijke Marechassee.

 

Kosten:

Voor het verkijgen van een toegangscode (credit) dient men €30,= te betalen. Dit is inclusief het certificaat en BTW 

Vraag credit aan

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren